keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

5. vrk

Hyviä uutisia pentujen kasvun rintamalta. Aamupunnituksessa Täplä rikkoi puolen kilon rajan ja muutkin olivat vuorokaudessa nostaneet painojaan ihan reilusti. Aikamoisia pötkäleitä pennut alkavat olemaan. Punnitukset ovat pääsääntöisesti menneet hyvin, mutta aina joku on sitä mieltä, että kupissa oleminen on syvältä ja antaa sen kyllä kuulua. Sitten jo pian onkin emän paheksuva silmä katsomassa toimitusta pää kupissa ja puntari sekoaa. Tänä aamuna Täplä taisteli punnitusta vastaan pahiten ja se jouduttiinkin punnitsemaan sitten kahteen kertaan. Toinen punnitusyritys onnistui paremmin, kun pentu oli ensin saanut maitotainnutuksen, mutta silti yritettiin väen vängällä kiivetä kupista pois.


Paksut pötkylät

 Tänään Kata oli 5 ja puoli tuntia yksin pentujen kanssa kotona kun kävin töissä. Sinä aikana oli harmillisesti yksi ripaskavahinko päässyt Katalta, mutta onneksi ei pentulaatikkoon vaan pentuhuoneen portin eteen. Vähän aamulla tätä jännitin, että näinköhän käy. No ei se ihan vettä sentään ollut ja illan tuotos olikin sitten jo ajatuksen verran paksumpaa tavaraa, joten eiköhän tämä tästä.

Tänään oli kaiken kaikkiaan niin kiireinen päivä (töitä ja harrastuksia), että kamerakuvat jäivät taas ottamatta. Näinollen on tyydyttävä pariin videopätkään pentulaatikolta.

Siivous saapuu: https://www.youtube.com/watch?v=OfIqKz69Qho

Maitohanat auki, eli väpättävät hännät: https://www.youtube.com/watch?v=i1vijTE2U1g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti