tiistai 17. huhtikuuta 2018

Aitauksen takana ruoho on vihreämpää

Avara maailma kutsuu poikia ja ne ovatkin nyt päässeet jo usemamman kerran pois omasta aitauksestaan. Ensin pääsy oli vain makuuhuoneeseen, mutta eilen reviiri laajeni jo eteiseen saakka. Eteisessä oli vastassa suuri imuri oransseine johtoineen, jota ei pelätty ollenkaan. Imuria tutkittiin hyvin tarkkaan ja yritettiin nakertaa sen vipuja ja nystyröitä. Täytyy seuraavan kohtaamiseen laittaa imuri kauemmaksi hurisemaan niin tulee siihenkin sitten pojat siedäteyttyä. Toki imurointia on jo harrastettu melkein joka päivä ja pentuhuonekin on imuroitu jo useamman kerran.


Pennut syövät nyt neljä ateriaa päivässä suurella ruokahalulla. Masut ovat pysyneet hyvinä, kakkaa ja pissaa riittää ihan koko aika siivottavaksi. Kata alkaa luopumaan kakkojen syömisestä, kiitos Kata siitä, niin ehkä Katan suu alkaa haisemaan paremmalle :D Mammakoira on päässyt jo kahdesti hakutreeneihin mukaan tekemään pienenpienen treenin. Se onkin ollut Katan mieleen ja kotiin tultuamme, on pentujen hoitaminen taas maistunut.

Pennut ovat vastaanottaneet todella paljon vieraita ja ovatkin aina hyvin mielissään kun ihminen ilmaantuu näköpiiriin. Ne tuntevat jo huudon pentu-pentu-pentuuu... ja tulvevat reippaasti luo kun niitä huutaa. Palkaksi luoksetulosta pennut saavat ruokaa tai ihmisen huomiota.

Vilkkaiden pentujen valokuvaaminen on hieman haaste ja jokaikinen kännykuva on epätarkka, joten on tyydyttävä videoihin. Tässä pari pätkää pentujen ensimmäisestä seikkailusta eteisen puolella. Reipaita poikia olivat.

https://www.youtube.com/watch?v=WDKcUc0ftcM

https://www.youtube.com/watch?v=0xbE0rdravs

Mammaloman pääntuuletus hakumetsällä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti